Wednesday, November 9, 2011

Suami 'main' sendiri semasa aku tidur

assalaamualaikum.

sy dh 5thn bkahwin, ank 3. suami baik, penyayang.

dlu pendapatan suami bagus, boleh senang lenang. jd sy ambil keputusan berhenti kerja pramugari utk jg urusan rmhtgga n ank2. ms bekerja dlu sy byk menyimpan wang utk sebrg kecemasan terutama jika mmbabitkn hal keluarga sebelah sy.

sblum kawin, sy tahu tabiat suami sy yg suka menonton video lucah. vcd lucah melambak2 dlm simpanannya. sy fikir, bila dh kawin dia akn tglkn tabiatnya, yelah dh ade yg halal. tp perangainya tk berubah. sy salahkn diri sy, mgkin tk pndai mlayan dia. sy cuba menonton video lucah bsama suami sy, sy fikir, sy cari ape yg die suka, ape yg die mahu. sy layan die mcm dlm video. sy juga luahkn pd suami yg sy tk suka dgn hobinya ni. tp dia tk endah. pdnya, perkara 2 biasa sbb dia lelaki. lgpun die bkn curang n bpoya2 cari pompuan lain d luar. sy cuba terima, tp tetap tk boleh. hati sy terluka sgt2 bila suami suka tgk p**t*t pompuan lain. kdg2 die melancap ms sy tido. sy tk pnah cerita pd sesiapa hal ni krn tk mau aibkn suami.

selain drpd 2, lepas kawin suami sy lakukan kesilapan. dia boros, belanja mewah walaupun dh berbuih mulut nasihatkn die supaya berjimat n beringat. kemudian, perniagaan merosot, ade jugak kene tipu. loan sy yg die guna, tertunggak. las2 kad kredit sy pulak jd mgsa. lama2 tk tbayar. kad kredit sy pun bkn sy sj2 bg kat die, sy mintak tlg byrkan balance 200lebih, sy guna sbb tk cukup cash masa bli brg rumah. tau2 dia dh pakai byk utk isi myk kete mewah die. skrg name sy dh blacklist. simpanan sy juga habis dia guna. name die pun dh blacklist. tk cukup dgn 2, fmly sy bantu beribu2, tp masih tk cukup n bank pulak tk henti2 kol. kwsp sy pun tpaksa keluar sbb rumah nk kene lelong. dh la rumah ni dia yg pilih, sy tk suka, tp die degil jg nk bli. sy jg tk ade brg kemas, melainkn cincin n rantai nikah. mujur la die lupa pasal 2.

sy cukup bsabar. dh la hidup serumah dh tk serasi. suami jg sgt2 cerewet bab mkn. mak n kakaknya sndri pun pening pikir nk msk ape tiap kali kami blk kg. sy pun bingung klu nk msk, nk citer kat cni pun payah. hal rumah pun die nk kontrol. perabot, ubahsuai semua ikut selera die. tk pikir sy selesa atau tk, selamat utk ank2 ke tdk. sy rimas tgl d rumah ni. lgsung tk rs mcm d rumah sndri. soal agama pun suami mmg sgt2 teruk n lemah. pendek kata tk layak lgsung jd pemimpin. sy fikir sy boleh pimpin die, tp die bkn jenis yg dgr kata. die mmg lembut, ramah, baik, tp hatinya keras. keluarga anggap sy patut bsyukur dpt suami mcm dia. diorang tk tau suami sy byk tgl puasa. tk tau suami sy tgk video lucah. suami sy juga kerap main nombor ekor. sblm kawin, die pnah bzina dgn exgf, tgl serumah mcm suami istri. semua sy rahsiakan sbb tknk aibkn die. setahun dua boleh laa sy tahan hidup serumah dgn die. skg dh 5 tahun rs dh tk sanggup. sy tk dpt ape yg sy suka n minat, sy mcm hilang hidup sy.

skrg sy mengandung ank ke-4. sy mabuk teruk, keluar masuk hosp smpai kndgan 6bln, kmudian slalu tk sihat. tk dpt la sy nk kua cr kerja. sikap penyayang suami dh kurang. sejak sy berhenti keje dlu pun perangai die dh agak bossy. die kerap bbohong dr hal kecik smpai hal besar, tp sy slalu dpt tau akhirnya. hal duit juga tknk cerita. pgaulan kami tk ade lg manja2, dlu sblm pg keje cium dahi istri, skrg dh tkde lg. malah bbagai2 lg lah, sy tknk bkira, tknk mngada2, mgkn die penat keje nk cari duit byr hutang. walau mcmmnpun, di mmg tk pnah curang atau tanda2 curang. mkn tido sntiasa d rumah. tk pnah tgi suara.

tp yg sy masih tk dpt nk terima, hobi lame die masih bjln lg. sy sgt2 terasa hati. sy dh bantu, dh bkorban, sanggup berhenti keje, tglkn minat, serah segala wang. tp die tk pnah rs bsalah dgn tabiat die. tk pnah nk jg hati sy. sy tension smpai minta cerai, tp die tknk lepaskn, katanya itu hal kecik. sy penat dok rumah, buat keje2 rumah, jaga ank, tp dpt layanan mcm ni. sy tk tau nk buat ape. duit simpanan dh habis, name dh blacklist. nk harap keluarga pun masing2 pun bkn berada. nk keje pun tk tau la keje ape boleh dpt, spm cukup mkn jer. umur dh 30, tkkn nk apply stewardess. dlm ms yg same tk smpai hati nk tglkn suami waktu die tgh susah begini. tp, sy dh terlalu skt hati. hal lain sy boleh sabar, tp sy tetap n tkkn boleh terima suami sy ketagih video lucah. pd sy, dia dikira curang n tk mustahil utk jd lebih curang.

sy buntu sgt. dlm hati ni cuma pikir nk cerai, cerai, cerai. sy dh hilang rs cinta pd suami. bg sy, dia dh hancurkn hidup n masa depan sy. sy masih muda, masih cantik, bleh cr lain klau nk. sy bimbang makin lama sy tgu, keadaan akn jd btmbah teruk. klu dtkdirkn suami jd kaya raya, sy tetap tkkn bahagia

8 comments:

  1. Sama ngan sy . Selalu duk tgk video lucahhhh .. xnak keje . Kalo keje duk menggatal dengan pompuan lainn .. x phm la ngan org laki nieh . Aihh

    ReplyDelete
  2. Suami sye ni...die suke mlayan pmpuan lain lbh dr saya..boleh pggil manje2 xpyh disuruh dgn sye oi2 je..dahal kmi br berkawen..terasa sgt hati.. Can imagine suami rapat dgn pmpuan kristian and dtg umah pmpuan.tu dgn selamba..tanpa sye..so mcm2 boleh jd kan..kdg2 sye check hp die..sgt mesra dgn pmpuan tu..da xlarat nk cmbru..sjak sye preggy...kmi jrg seks..syw pn hairan xkn xde nafsu kot..rupenye melancap dlm blik air..sye pn plik knape salur air lantai duk terbuka rupenye die melancap dlm blik air..luluh hati..nk kte sye xpuaskn die..sye layan die kaw2 utk bg die puas..tp nk jga melancap..xtau nk kate..rse cam nk cerai je..da rse tawar hati dgn suami...

    ReplyDelete
  3. igtkan saya je mengalami suami suke melancap....ramai jugak rupenya.
    suami terlalu suke tgk video lucah..tiap2 mlm..lepas tu melancap...

    ReplyDelete
  4. laaaa..melancap tu biasa la..apa masalahnya wahai kaum perempuan

    ReplyDelete
  5. biasa encik cakap..tau dak haram hukum dia melancap tu..tmbah2 dah ada bini..pulak tu saja2 cari jalan nak melancap dgn tgk ceta blue...

    ReplyDelete
  6. abis kalau bini xmau layan mcm mana...bini tgh period mcm mana? hukum dia haram jugak ke?

    ReplyDelete
  7. woi melancap tu mmg haram la sengal..ko ni budak2 ke laki org??..x layan kawen lg ko ni..kene blaja bidang agama dulu..aku ni x la pandai sgt tp kalo bini period or mengandung whatever, isteri d benar gunakn tangan paham!! sy rse untuk masalah video lucah dgn lelaki mmg sukar d pisahkn..tp y not kalo kite cube buat tindakn mcm buang cd2 lucah mereka or kite bg taw secara direct or indirectly kpd husband ape hukum menonton video lucah..contoh nyer mata akan d cucuk dgn besi panas d akhirat.sentiasa mengingati pd suami yg berkaitan agama,maybe bleh bg tau klu tgh tonton tibe2 malaikat dtg tarik nyawa..nati dlm keadaan menonton video lucah..nk ker??!

    ReplyDelete