Wednesday, November 9, 2011

Suami orang dan isteri orang. Duduk hotel tak buat apa2?

salam kepada semua pembaca KRT...ini bukan problem sy..tapi kawan sy punye prob yg mekibat kan sy.....bermula cerita mcm nie..sy dah lame tak jumpe kawan sy...dia dah bersuami..anak 2 org....awal bulan 5 kitaorg jumpe blk...sy xberani nk kawan ngan dia laki dia tak suke sy...laki dia x suke sbb takut sy info kat wife dia mcm2..sy x suke ambik tahu hal org...xpernoh sekali sy info ape2.. kat wife dia.sy dah kawen ade ankk 2 gak..sy jumpe pon kejap je...satu hari...kawan sy jumpe sy..mengadu dia kene kacau kat laki org..melalui fb...kawan baik laki dia sendiri...mase tu sy x thu ,,rupe nya perkare ni dah berlaku 4bulan..terkejut saya..sampai kan nok tercabut jntng dengr ape yg dia cakap..sy nasihat kan dia...stop..ingt tuhan..agama..suami..anak2..

sampai stu hari...dia kantoi ngan laki dia pasal kecurangan dia..siap dah sampai ke hotel...wife lelaki tuh yg jumpe pic mereka bersama...sy ingt kan kantoi gmbr ape..masyaallah....sy terkilan sangt..nape semua ni terjadi....laki die pukul2 suami org tuh....kawan sy pon siap kene pukul sampai berdarah ngan laki dia...nk dijadikan cerita,,,mlm tu sy blk lwt sebb sy blk ke rumah mak mertua...laki n kawan sy dtg serang kat umah sy??sampai semua jiran dengr..malu nya sy...sy yg dipersalahkan,,,dikata kan sy perosak rumah tangga org...laki dia mcm2 kata kat sy..apa yg sy tahu sy cakap dah nasihat kan wife dia...tapi wife dia yg x dengar...hmmmm bukan berdua dia datang bawak kawan2 lelaki sekali mybe nk pukul sy gak..time laki sy ada kat kL,,sampai adik sy kat umah naik takut...laki dia cakap sy yg ajAr wife dia jadi mcm tuh,,,,sbb sy..sy ade akal yg waras lagi....buat ape nk rosak kan umah tangga org...ptt lah wife dia cakap bARANG dia dah berbau...tulah dosa mcm nie kejap Tuhan bals...disini sy ingin bertanye...kenape laki dia tuh nak menuding jari nk slah kan org lain dalam rumah tangga dia....tak nak mengaku keslahan isteri sendiri,,,ye lah time kene pukul wife dia cakap ape pon sy x thu...bukan boley dipercayai..mybe dah kait2 kan name sy..utk menyelamat kan diri sendiri...dayus lah kalau dapat trime lagi wife dia.....nauzubilllah minzali...jauh kan sy dari sifat2 buruk itu....boley percaya ke duk kat hotel berdua takbuat ape2...iisshhh t,tekan sy...problem dia kait kan sy,,,,,yg si laki lak nk cakap kat kawan2 dia sy lah tenaga pengajar nya,,,,sush kalau manusia yg takleh trime kenyataan nie..dah terang lagi bersuluh gambr2 itu semua.......

No comments:

Post a Comment