Wednesday, November 9, 2011

Macam mana nak pujuk suami berbaik dgn keluarga dia sendiri?

salam all.....mcm ne kita nak pujuk asben yang dah terasa ati sesangat dgn fmly kita untuk terima fmly kita semula seadanya..pasal my asben tak mo dah balik umah mak bapak kita...dia kecik ati bebenor...coz ada lah skit fmly hal....tapi asben kita tak halang langsung kita nak jumpe fmly kita....tapi kalau fmly kita datang umah..asben kita mesti keluar tak mo jumpe....sedih arrrr...ye laa..asben kita terasa pasal dah dkt 10 tahu kawin paernts kita tak pernah g umah mertua kita....then pertikaikan nape asben kita takde kerja tetap mcm adik2 kita...mcm org lain....asben kita kerja tapi berniaga sendiri..sofar tanggungjawab ok alhamdulillah...cuma now masih nak manage rumah tangga sebaik mungkin....asben kita tak kaya pun....korang tau pernah sekali tu mak kita ckp kalau ko kawin dgn org mesti dah senang tak payah dok susah2. tolong lah kita.....buntu sesangat....

No comments:

Post a Comment